webshop kategóriák

Problémák, tünetek alapján

Vitaminok,multivitaminok

Gyógynövényalapú készítmények

Másnaposság ellen

Elit, Különleges Termékek

Immunrendszert támogató készítmények

California Fitness termékcsalád

Diétás program életmódváltóknak, sportolóknak

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Tenger gyümölcsei

Kilófaló termékek

Csak nőknek,csak férfiaknak

Szépségért

Emésztést segítő termékek

Izületvédők

Érvédő komplex

Húgyutak komplex védelmére

A természetes izomnövekedésért

Támogatás az ideális koleszterinszinttért

Sportolóknak ajánljuk

Májvédő készítmény

Kozmetikai termékek

Öko tisztítószerek

Aquarion víztisztító és ionizáló berendezés + tartozékai

Mágneses vízkőmentesítő

BioHarmonex Biorezonanciás készülék otthonra

Elektroszmog-védelem

Termék csomag ajánlataink

Energetizálók

Üzleti termék azoknak akik többre vágynak

Egészségmegőrzés cikkek

Újdonságok

OrganiCare BIO tusfürdő

OrganiCare BIO tusfürdő Ár: 5 175 FtEgységár: 17 Ft /ml
Új

Elektroszmog harmonizáló …

Elektroszmog harmonizáló személyi csomag Ár: 35 910 FtEgységár: 33 250 Ft /db
Új

Kiemelt termékek

#Boostup memóriajavító, …

#Boostup memóriajavító, agyserkentő, természetes energetizáló Ár: 12 115 Ft
Új

ZenThonic extra erős …

ZenThonic extra erős antioxidáns tartalmú mangosztán alapú szupergyümölcs-koncentrátum Ár: 19 935 FtEgységár: 19 Ft /ml

21 napos vízivás kihívás tapasztalatok. Lúgos, ionizált, tisztított Aquarionos víz

2019.08.28.

21 napos vízivás kihívás tapasztalatok. Lúgos, ionizált, tisztított Aquarionos víz

A tiszta, lúgos víz fogyasztása rendkívül fontos egészségünk megőrzése érdekében, ezért meghirdettük a 21 napos vízivás kihívást, amely során a kihívást vállalók 21 napon keresztül 3-4 liter tisztított vizet fogyasztottak! Három Tagunk vállalta a kihívást, és azt is, hogy megosszák a nagyközönséggel tapasztalataikat Aquarion-os lúgos víz fogyasztással kapcsolatban.

A tiszta, lúgos víz fogyasztása rendkívül fontos egészségünk megőrzése érdekében, ezért meghirdettük a 21 napos vízivás kihívást, amely során a kihívást vállalók 21 napon keresztül 3-4 liter tisztított vizet fogyasztottak. Miért 21 nap? Ennyi idő szükséges ugyanis ahhoz, hogy egy viselkedés szokássá, azaz automatikussá váljon. Elsődleges célunk az, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a vízfogyasztás fontosságára, és szokássá váljon a vízfogyasztás a kihívási idő lejárta után is. Három Tagunk vállalta a kihívást, és azt is, hogy megosszák a nagyközönséggel tapasztalataikat Aquarion-os lúgos víz fogyasztással kapcsolatban. Egytől-egyig több éve vásároltak és napi szinten használnak Aquarion készüléket a napi folyadékbevitel fedezésére. Van, aki már évek óta napi 4 liter tisztított vizet fogyaszt, van, aki pedig a kihívás kedvéért növelte a napi 1,5-2 litert 3-4 literre. 

Lássuk a személyes tapasztalatokat!

Ábrahámné Gyuris Ágnes személyes tapasztalatai

Kicsivel több, mint 5 éve vettük meg az Aquarion készüléket. Addig én is a szokásos, napi fél-1 liter vizet ittam meg. Teljesen elképzelhetetlen volt számomra, hogy többet fogyasszak. Nagyon jó kifogásokkal éltem, ha ez szóba került: nem vagyok szomjas, rosszul leszek, ha többet iszom, nincs időm ezzel foglalkozni, mindig elfelejtem, persze, aztán járhatok ki félóránként mosdóba, stb.
Miután megvettük a készüléket minden megváltozott. A víz finom lett! :) Egyre többet és többet ittam, úgy, hogy észre sem vettem. Egyszerűen azért, mert egyre szomjasabb lettem. Kívántam a vizet. A napi 2-2,5 liter víz minden nap elfogy. Én már sem télen, sem nyáron ki sem mozdulok itthonról úgy, hogy ne legyen a táskámban legalább fél liter tisztított víz. És minden reggelt 2,5 dl vízzel indítok. A bőröm kevésbé száraz. A szám a legnagyobb hidegben és a legforróbb melegben sem repedezik ki. Évek óta nem vettem ajakápolót. Az éhségemet is csökkenti egy nagy pohár víz, ami egy fogyókúrában nem hátrányos. :) 
 
Amikor először kúraszerűen ittam lúgos vizet:

Aquarion vízionizáló víztisztító lúgos ionizált víz, tiszta víz, oxigénes víz, antioxidáns víz

  • pár napig enyhe fejfájásom volt, ennek ellenére többet és mélyebben aludtam (elkezdtek távozni a méreganyagok);
  • 1-2 kilóval könnyebb lettem;
  • az addig 2-3 naponként jelentkező székszorulásom teljesen elmúlt;
  • rendezte és beállította az anyagcserémet;
  • határozottan jobb lett a kedvem.
A 21 napos vízivás kihívás alatt összegyűjtött tapasztalataim:
Naponta minimum 3,5 liter lúgos tisztított vizet ittam meg, de volt olyan nap, hogy ez sem volt elég és a szomjúságom még többet kívánt: olyankor 4-4,2 liter vizet fogyasztottam. A környezetemben többen is megjegyezték, hogy milyen jól nézek ki, milyen kisimult és kipihent vagyok. Ezt, egészen biztos, hogy a több vízivásnak köszönhetem.”
 

Tácsik Éva személyes tapasztalatai

Lúgos víz, tisztított víz, ionizált víz, oxigéndús víz, Aquarionos víz

A 21 napos emelt mennyiségű vízivásom az Aquarion ionizáló és víztisztitó készülékkel úgy érzem, hogy jó hatással volt a szervezetemre. Az első időben nagyon figyelnem kellett, hogy még igyak, hiszen nem voltam szomjas. Többet jártam mosdóba, de hamar megszoktam. Ha több időt kellett kihagyni utazás vagy egyéb miatt, már hiányzott. Napi 3-3,5 liter vizet sikerült estig innom, de volt, hogy elérte a 4 litert is. Energikusabb lettem. Hét közben, amikor időhöz voltam kötve, a rendszeresség beiktatásával sokkal jobban ment a vízivására való odafigyelés, mint hétvégén. De ez sem okozott különösebb gondot.
 
A megkezdett emelt vízivást folytatni fogom, mert sokkal jobban érzem magam. Ajánlom mindenkinek, aki még nem az ionizált lúgos vizet issza. Jobban csúszik, finomabb az íze és itatja magát. Köszönöm a felkérést és a lehetőséget.”
 
 Szepesi Mária személyes tapasztalatai

"Én 2007 óta iszom az Aquarionnal előállított ionizált, lúgos vizet. Számomra nagyon könnyű volt ezzel a vízzel elérni a napi 4 literes mennyiséget. Most a CaliVita vízivás kihívásában sem éreztem szerencsére a kihívást. Egészen addig, míg elutaztunk Hollandiába.
Eddig fel sem tűnt, hogy ha elutazunk, akkor hirtelen visszaesik a folyadékfogyasztásunk. Most a kihívás miatt erre különösen figyeltem. Megdöbbentő volt, hogy a Holland ásványvízbe hiába csepegtettem a Low Deuterium Oxy Crystal®-t, nem csúszott le könnyedén a szokott mennyiség. Nem ízlett a palackozott víz, nem itatta magát, és ráadásul folyton cipekedni kellett. Viszont teljesen megértettem azokat, akik panaszkodnak, hogy milyen nehéz ennyi vizet meginni. Az Aquarionnal előállított víz nagyon finom, selymes és itatja magát. Amióta itthon újra ezt iszom, könnyeden elérem a napi kívánt mennyiséget, és a bőröm újra kisimult."

Ludányiné Szabó Adrienn tapasztalatai:

Egy komoly betegségnek kellett bekövetkezni, hogy úgy döntsünk az Aquarion vízionizáló berendezés otthonunk része legyen. Előtte mindenféle kifogásunk volt. A legfőbb az volt, hogy drága. Most már teljesen másképp látjuk. Kiszámoltuk hogy havi 20.000 ft-ot költünk ásványvízre.
(5 fős család vagyunk) Ez fejbe vágott. Ekkor már nem is volt kérdés ekkora pénzkidobást nem engedhetünk meg magunknak. 1,5 év alatt behozta az árát. Azóta már nem költünk vízre. Havi 20.000 ft a családi kasszában marad.

És az Aquarionos víz ami igazán fantasztikus. Egy igazi energia bomba. Ez minek köszönhető? Maga a víz szerkezete és tisztasága. Ezt a kis videóban láthatjátok. Érdemes megnézni.
De mit is éreztünk. A víz édes. Itatja magát. Nem gond sokat inni belőle. Finom. Lendületet ad. Megindul a szervezeten belül egy tisztulási folyamat. A bélrendszer meg könnyebbül. Az energia szint az egekben van. Mivel sportolunk ez hatalmas előny. A tüdő betegségem miatt a vízben a fokozott oxigén számomra hatalmas segítség.

A savas funkcióval kívülről vegyszermentesen fertőtleníthetünk, a pattanásos bőrnek igazi gyógyír.


Belülről a tisztított és lúgos funkció szuper ránctalanító.
Maga a víz belülről hidratál sejtszinten így a fiatalos bőrünket sokat észreveszik és gyakran meg is jegyzik. Ha ez kívűlről látszik?! Milyen pozitív dolgok történhetnek a szervezeten belül...!

Az Aquarionunkat mi már nem adnánk semmiért.

Az Aquarionos víz használata 5 év távlatából és tapasztalatából az egész szervezet számára kívülről és belülről egyaránt egy igazi elixír!!! 


Mind a négy tagunknak hálásan köszönjük, hogy vállalták a 21 napos vízivás kihívást Aquarion ionizáló és víztisztító készülék által előállított vízzel, és természetesen köszönjük, hogy megosztották velünk ezzel kapcsolatos tapasztalataikat, mely bizonyára sokaknak nagy segítségül szolgál. Bízunk benne, hogy minél többen csatlakoznak a rendszeresen napi 3 liter vizet fogyasztók táborához, és a mennyiségi vízivás nem lesz többé kihívás.

Aquarion, Calivita, lúgos víz, oxigéndús víz, antioxidáns víz, Oxigénes víz

Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.

vissza