webshop kategóriák

Problémák, tünetek alapján

Vitaminok,multivitaminok

Gyógynövényalapú készítmények

Másnaposság ellen

Elit, Különleges Termékek

Immunrendszert támogató készítmények

California Fitness termékcsalád

Diétás program életmódváltóknak, sportolóknak

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Tenger gyümölcsei

Kilófaló termékek

Csak nőknek,csak férfiaknak

Szépségért

Emésztést segítő termékek

Izületvédők

Érvédő komplex

Húgyutak komplex védelmére

A természetes izomnövekedésért

Támogatás az ideális koleszterinszinttért

Sportolóknak ajánljuk

Májvédő készítmény

Kozmetikai termékek

Öko tisztítószerek

Aquarion víztisztító és ionizáló berendezés + tartozékai

Mágneses vízkőmentesítő

BioHarmonex Biorezonanciás készülék otthonra

Elektroszmog-védelem

Termék csomag ajánlataink

Energetizálók

Üzleti termék azoknak akik többre vágynak

Egészségmegőrzés cikkek

Újdonságok

Elektroszmog harmonizáló …

Elektroszmog harmonizáló otthoni csomag Ár: 63 840 FtEgységár: 63 840 Ft /db
Új

Rescue Gél Elsősegély …

Rescue Gél Elsősegély Balzsam Ár: 5 255 FtEgységár: 82 Ft /ml
Új

GlamUp Szépségital …

GlamUp Szépségital kollagén, antioxidánsok, hialuronsav rendkívül magas dózisú szépség elixír Ár: 30 132 FtEgységár: 46 Ft /gramm
Új

Kiemelt termékek

Elektroszmog harmonizáló …

Elektroszmog harmonizáló személyi csomag Ár: 35 910 FtEgységár: 33 250 Ft /db
Új

CaliVita Liquid C + …

CaliVita Liquid C + Bioflavonoids, 240 ml, folyékony C-vitamin csipkebogyóval és bioflavonoidokkal Ár: 7 580 FtEgységár: 28 Ft /ml

7. Lúgos víz, ionizált víz tiszta víz, palackozott víz, melyik kell nekem??

2017.04.27.

7. Lúgos víz, ionizált víz tiszta víz, palackozott víz, melyik kell nekem??

Megdöbbentő de a palackozott vizek mintegy 40%-a eredetileg csapvíz. A statisztikák szerint azt a vizet, amit kiengedsz a csapból, előtted már átlagosan nyolcan megitták...!

Kutatási eredmények szerint a fogyasztók a palackozott vizet az egészséges életmódhoz társítják. Azt gondolják sokan, hogy a palackozott víz tiszta víz. Valójában azonban egyáltalán nics garancia arra, hogy a palackozott víz bármivel is egészségesebb, mint a csapvíz

gyakran az egyetlen különbséget a vízhet adott ásványi anyagok jelentik, melyeknek elenyésző az egészségünkre gyakorolt jótékony hatása. Kis mennyiségben hasznosak, a hozzáadott ásványi anyagok, nagy dózisban azomban már veszélyesek is lehetnek.

Ezenfelül a környezetre gyakorolt hatást azomban ne feledjük! A csapvízzel ellentétben, mely egy energiahatékony infrastruktúra segítségével jut el a fogyasztókhoz, a palackozott víz nagy távolságra történő szállítása hatalmas mennyiségű fosszilis üzemanyag felhasználásával jár. Csak Európa palackozott vízigénye évente nem kevesebb, mint 35 millió hordónyi olajat emészt fel. Ez a mennyiség több mint 2 millió autó évi üzemanyag-szükségletének fedezéséhez lenne elegendő!

A vizes palackok gyártásához leggyakrabban használt műanyag a polietilén-tereftalát (PET), amit nyersolajból nyernek. Földünk palackozott vízigényének fedezéséhez évente 2,7 millió tonna műanyagot használnak fel. 2004-ben csak Európában 52 milliárd liter palackozott vizet gyártottak, ami hatalmas mennyiségű energia felhasználásával jár, és amiből rengeteg fölösleges hulladék termelődik: a műanyag palackok 86 százaléka szemétként végzi. A használt palackok elégetése során toxikus melléktermékek keletkeznek, például klórgáz és nehézfémeket tartalmazó hamu.

Számos országban (többek között az USA-ban, de Európa országainak többségében is) a csapvíz minőségére több szabály vonatkozik, mint a palackozott vízére. De mivel a csapvíz minősége nem mindenütt egyforma, valamint szennyeződéseket tartalmazhat, szűrése általánosan ajánlott.

Az Aquarion olyan szűrőberendezés, mely további pluszt nyújt, hiszen lehetővé teszi számodra, hogy nemcsak tiszta, de ionizált lúgos vizet fogyassz, mely mentes minden szennyeződéstől és toxintól, beleértve a nehézfémeket, a klórt és a rovarirtó szereket.

Ne feledd, hogy míg a palackozott vízhez adott ásványi anyagok nem rendelkeznek jelentős egészségügyi haszonnal és nagy dózisban veszélyesek lehetnek, az ionizált lúgos víz visszaállíthatja az egészséges pH-értéket, melyet az élelmiszeradalékok, gyógyszerek és maguk az élelmiszerek a savasság felé billenthetnek az emberi szervezetben.

Azt se feledjük, hogy a palackozott víz a környezet károsítása mellett akár tízezerszer többe kerülhet, mint a csapvíz! 

Ha egy négytagú család havi 12.000 Ft-ot költ palackozott vízre (napi 6 liter fogyasztás esetén - 1,5L/fő, 100Ft/1,5L, azaz 400Ft/család/nap), az éves szinten 144.000 Ft költséget jelent.

Ezt mi is kiszámoltuk itt olvashatjátok.

Hogyan spóroltam havi 20.000 ft-ot a vízfogyasztáson.

Ha megvásárolod az Aquarion vízionizáló és víztisztító készüléketbefektetése mindössze két és 3/4 év alatt megtérül. Ugyanezzel a fogyasztással számolva, de palackozott lúgos vízből a megtérülési idő 11 hónapra csökken! (300 Ft/1,5 liter, azaz 1200 Ft/család/nap) Ettől a naptól kezdve jó minőségű ivóvizet fogyaszthattok szinte ingyen, ráadásul 1400 PET-palackot takarít meg évente, melynek 86%-a bolygónkat szennyező hulladékként végezné.

A készülékből azonnali 25% kedvezményt adunk! És egy kártyát ami folyamatosan nagyker kedvezményt biztosít termékeinkre.

Érdeklődj a részletekről ügyfélszolgálatunkon.

06 70 315 7772 számon.

Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.

 Források: Container Recycling Institute, US data, Pacific Institute, 2006 Earth Policy Institute ’Bottled Water: Pouring Resources Down the Drain’, Emily Arnold and Janet Larsen

vissza