webshop kategóriák

Problémák, tünetek alapján

Vitaminok,multivitaminok

Gyógynövényalapú készítmények

Másnaposság ellen

Elit, Különleges Termékek

Immunrendszert támogató készítmények

California Fitness termékcsalád

Diétás program életmódváltóknak, sportolóknak

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Tenger gyümölcsei

Kilófaló termékek

Csak nőknek,csak férfiaknak

Szépségért

Emésztést segítő termékek

Izületvédők

Érvédő komplex

Húgyutak komplex védelmére

A természetes izomnövekedésért

Támogatás az ideális koleszterinszinttért

Sportolóknak ajánljuk

Májvédő készítmény

Kozmetikai termékek

Öko tisztítószerek

Aquarion víztisztító és ionizáló berendezés + tartozékai

Mágneses vízkőmentesítő

BioHarmonex Biorezonanciás készülék otthonra

Elektroszmog-védelem

Termék csomag ajánlataink

Energetizálók

Üzleti termék azoknak akik többre vágynak

Egészségmegőrzés cikkek

Újdonságok

#Partyup másnaposság ellen

#Partyup másnaposság ellen Ár: 12 115 FtEgységár: 205 Ft /db
Új

Immunvirex immunerősítő …

Immunvirex immunerősítő komplex Ár: 13 285 Ft
Új

Kiemelt termékek

Elektroszmog hatását …

Elektroszmog hatását kivédő öntapadós fólia Ár: 6 385 FtEgységár: 5 985 Ft /db
Új

Emésztést segítő Papaya …

Emésztést segítő Papaya PLUS Ár: 6 635 FtEgységár: 66 Ft /db
Új

A lúgos víz házilag is előállítható. Vigyázat bomba formába hoz !

2015.12.16.

A lúgos víz házilag is előállítható. Vigyázat bomba formába hoz !

Bemutatjuk a vizet amelynek minden egyes pohara több millió öregedésgátló antioxidánst tartalmaz. Egyre nagyobb figyelem irányul rá. Hiszen fogyasztók tapasztalata alapján mindazok állapota jobb irányba fordult akik energiahiánnyal, túlsúllyal, gyomor-bélrendszeri panaszokkal, bőrproblémákkal küzdöttek.. a kutatás megkezdődött, mit is tud ez a víz és miben más társainál...

A VÍZ amit a fiatalság forrásának emlegetnek. Lúgos, antioxidáns, oxigén dús, ionizált víz.  

Miért más ez a víz ? Megpróbáltuk megfejteni a titkot.

Az egyik titok a víz kristályszerkezetében rejlik. Többen hallották már Masaru Emoto professzorról aki a természetes vizek kristályszerkezetét vizsgálta fagyasztott állapotban. Ebben az állapotban a víz molekulák gyönyörű kristály alakzatokat alkottak. Minél tisztább a víz annál szebb alakzatok rajzolódnak ki. A vízkristály alakja nyilvánvalóan megmutatja a víz minőségét.

Masaru Emoto tesztelte az Aquaron vizét is. 

Dr. Emoto 2007-ben az amerikai forgalmazó, az IonLife kérésre letesztelte az Aquarion ionizáló készülékkel előállított lúgos vizet. Ez azért volt különleges esemény, mert ez az első alkalom, hogy Mr. Emoto a nevét adja egy ionizáló készülékhez. Íme a kép: 

Milyen hatással van ránk a kristálytiszta szerkezettel rendelkező víznek ? Tiszta információt továbbít a sejteknek így azok képesek megújulni. Így érthető, hogy csupa pozitív változásokat tapasztalhatunk.

A másik titok: Az ionizációban rejlik, hiszen az Aquarion vízionizáló és víztisztító berendezés több fokozatban képes lúgos és savas víz előállítására.

      A lúgos víz hatásai: Helyreállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Lúgosító kúrákkal a szervezetet kíméletesen méregteleníthetjük. Megtisztítja a bélbolyhokat, kitakarítja a belekből a salakanyagokat és az erek faláról a lerakódásokat. Ezért számolhattak be a tapasztalatok gyomor-bélrendszeri problémák helyreállásáról, testsúly rendeződésről.

      A savas víz hatásai: fertőtlenítő, és baktériumölő hatása van. Kívülről alkalmazható ! Tapasztalatok alaján a bőrproblémák rohamosan javultak használatától. Különös figyelem kisérte a ránctalanító hatását. Nagyszerű eredményeket értek el vele pattanásos bőr, ekcéma, lábgomba, korpás haj kezelésében. ill megoldás lehet rovarcsípések okozta viszketésre. És még orrcseppnek is kiváló.

Megnézem közelebbről az Aquarion Víztisztító És Vízionizáló Berendezést

A következő titok: Minden egyes pohara több millió öregedésgátló antioxidánst tartalmaz. A lúgos, ionizált, oxigén dús víz antioxidáns azaz szabad gyök megkötő hatással bír. Ezt az érték mérhető. ORP értéknek hívjuk. Ha az ORP negatív tartományban van, akkor az adott anyag elektronokkal telített, vagyis antioxidáns hatású, így megakadályozza és visszafordítja szervezet oxidációját. Vagyis fiatalít. Pozitív ORP érték esetén az adott anyag oxidáns hatású, vagyis egészségünkre káros és öregít.

Víz esetén az ideális ORP érték -50 és -1250 mV között van.

Viszonyítási értéknek jó tudni, hogy a csapvíz ORP értéke +250 és +500 mV körüli. De az ásványvizek sem sokkal jobbak e téren; a szénsavas vizek egyértelműen +ORP tartományban vannak, de még a mentes ásványvizek legtöbbje is +ORP értékű, a cukrozott üdítőitalokról már nem is beszélve.  Az Aquarion Víztisztító És Vízionizáló Berendezés által előállított víz ORP értéke -850 Ezzel is kitűnik és csúcskategóriát képvisel társai között. Az általa előállított ionizált vizet méltán nevezhetjük a fiatalság vizének.

A következő kimagasló tulajdonsága a hidratálási képességében rejlik. Miért is ? 

  • Az ionizált víz szervezetben való hasznosulása is egyedülálló. A hagyományos vízben 12-18 vízmolekula alkot egy klasztert, ellenben az ionizált vízben csupán 6 vízmolekula. Ez a kisebb „szerkezet” lehetővé teszi, hogy sokkal könnyebben bejusson a sejtekbe. A víz klaszterszerkezete az ionizáció során szerveződik újra, ami lehetővé teszi, hogy a víz hidratálóképessége akár hatszorosára nőjön. 

Megnézem közelebbről az Aquarion Víztisztító És Vízionizáló Berendezést

És még nincs vége: A víz ionizációja során felhalmozódnak benne az oxigén molekulák, így oxigénben dús vizet ihatunk. Miért is jó ez nekünk? Elöljáróban annyit, hogy oxigén dús és lúgos közegben a kórokozók nem tudnak szaporodni és nem csak a kórokozók a ráksejtek sem. Az oxigén Csepp Bemutató cikkünkben bővebben olvashattok. Az ionizáció során a Ca is oldott állapotba kerül. Így a szervezet hatékony formában tudja felvenni és hasznosítani.

A felsorolás közel sem teljes...

Mindenki megérdemli a minőségi életet, aminek az első lépése a minőségi vízfogyasztás.

Ne feledd a tested 70 % víz. Nagyon nem mindegy, hogy ez milyen víz.

Válaszd a lúgos, ionizált, oxigén dús, antioxidáns vizet.

A TE VIZED A TE ÉLETED.....    EGÉSZSÉGEDRE !  

Ismerjük és bízunk készülékünkben ezért egyedülálló 5 év garancát vállalunk rá. 

Megismerem jobban a Aquarion Víztisztító És Vízionizáló Berendezést 

cikk szerzője: Ludányiné Szabó Adrienn 

A fentiek
kizárólag a megnevezett személy(ek) tapasztalatát, véleményét tükrözik. Ön ettől eltérő tapasztalatokat is szerezhet.
vissza

Hozzászólások