webshop kategóriák

Problémák, tünetek alapján

Vitaminok,multivitaminok

Gyógynövényalapú készítmények

Másnaposság ellen

Elit, Különleges Termékek

Immunrendszert támogató készítmények

California Fitness termékcsalád

Diétás program életmódváltóknak, sportolóknak

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Tenger gyümölcsei

Kilófaló termékek

Csak nőknek,csak férfiaknak

Szépségért

Emésztést segítő termékek

Izületvédők

Érvédő komplex

Húgyutak komplex védelmére

A természetes izomnövekedésért

Támogatás az ideális koleszterinszinttért

Sportolóknak ajánljuk

Májvédő készítmény

Kozmetikai termékek

Öko tisztítószerek

Aquarion víztisztító és ionizáló berendezés + tartozékai

Mágneses vízkőmentesítő

BioHarmonex Biorezonanciás készülék otthonra

Elektroszmog-védelem

Termék csomag ajánlataink

Energetizálók

Üzleti termék azoknak akik többre vágynak

Egészségmegőrzés cikkek

Újdonságok

#Partyup másnaposság ellen

#Partyup másnaposság ellen Ár: 12 115 FtEgységár: 205 Ft /db
Új

California Fitness …

California Fitness multivitamin MULTI ONE Ár: 2 460 Ft
Új

Elektroszmog harmonizáló …

Elektroszmog harmonizáló személyi csomag Ár: 35 910 FtEgységár: 33 250 Ft /db
Új

Kiemelt termékek

OrganiCare BIO Testápoló

OrganiCare BIO Testápoló Ár: 6 240 FtEgységár: 23 Ft /ml
Új

Pure Inulin 100% természetes …

Pure Inulin 100% természetes rost cikóriából kivonva Ár: 11 560 FtEgységár: 48 Ft /gramm
Új

Családi éremeső ! Mindenki sikeres... Mi lehet a titok ?

2015.11.07.

Családi éremeső ! Mindenki sikeres... Mi lehet a titok ?

Egy sikeres családod szeretnénk bemutatni, akik immáron már 8 éve letették mellettünk, és termékeink mellett a voksukat. Büszkék vagyunk egymásra hiszen azóta is töretlen a sikerszériájuk. Így nyilatkoztak. Mi és a Vitamin partner Webáruház összetartozunk. Hogy lehet ez, hogy egy családban mindenki sikeres ? Sikeres a sportban, sikeres a munkában és sikeres a magánéletben. Valahol mind egy tőről fakad... De mi a TITOK ? Ezt próbáltuk megfejteni..

Mi a siker titka ? Csak akkor olvass tovább ha kíváncsi vagy picit talán mélyebben a titokra.....

Újabb versenysorozaton vagyunk túl. Összegezve jó évet zártunk. Két kezemen sem tudná megszámolni hány érmet szereztünk a szezonban. Ha ki kellene emelnem melyik verseny állt a szívemhez a legközelebb két kihívást említenék. Az egyiket azért mert az egész család úgy döntött, hogy indulunk a versenyen. És amiért emlékezetes marad, hogy mindenki aranyéremmel tért haza. Összetartozásból is jól vizsgáztunk hiszen a csapatversenyen stílusosan Vitamin Partner-es színekben és pólóban indultunk. Az egri Triatlon klub színeiben. És elvittük a legjobb csapatnak járó kupát is !

Gyönyörű környezetben, szikrázó napsütésben Bükkszentkereszten, izgalmas terepen, hegyen, völgyön, erdőben mérettettük meg magunkat. Jól megszervezett hangulatos verseny volt. A gyermekeknek programokkal, arcfestéssel. Háziasszony futással. Zárásként pedig egy ízletes babgulyással.

Ludányi Bendegúz az egri Triatlon klub versenyzője hatalmas előnnyel nyerte meg a tereptriatlont és a terepfutóversenyt. Pannus 4 évesen az óvodás lányok között aranyérmes lett. Ez még nem volt számára elég, érezte magában az erőt, ezért duplán futotta le a 400 m-es ovis távot.

Laca szintén jó formában versenyzett. A háziasszony futás pedig számomra bebizonyította, hogy igaz nem csúcsformában de így képes vagyok nyerni. Pici doppingmentes tuning azért belefért. Oxigén cseppek a kulacsba ( ez a mi + titkos összetevőnk ) amikor már csak az utolsó csepp hiányzik. A siker összetevője ? Igen talán ez az egyik.....

Hiszen sokan kérdeztétek mi a titkunk ? Hogyan csináljuk, hogy folyton nyerünk ? Egyébként egy átlagos család vagyunk akik nyerésre programozzák önmagukat és egymást. Karban tartjuk a testünket és az elménket. Törekszünk az egyensúlyra és az egészségre. Amiből kiemelném az egészet. Arra törekszünk, hogy kerek egészek legyünk önmagunkban. Fontos milyen gondolatokat forgatunk a fejünkben. Mert a gondolat a teremtés első lépése. Hozzunk egy igazi döntés amiben megfogalmazzuk a célt. Fontos, hogy képesek vagyunk arra amit elképzeltünk. Ha becsukjuk a szemünket kristálytisztán látnunk kell azt a képet amit el szeretnénk érni. És ez még mind kevés. Kell hozzá az érzés amivel átitatjuk és a vágy amivel útjára indítjuk. Illetve a tudat, hogy 1000 %-ig biztosak vagyunk benne, hogy megvalósul. Ez van a fejünkben.

És ami a szervezetünket illeti. Fontos számunkra, hogy minden tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot megadjunk a szervezetünknek amire szüksége van. Sajnos ez a normál táplálkozással igencsak hiányt szenved. Aki azt gondolja eszik elég zöldséget, gyümölcsöt sajnos tévhitben él. Ha 10× többet fogyasztana akkor sem lenne elég. Lehet ebbe hinni is, meg nem is, de ez már napjainkban bebizonyított tudományos tény. Nincs mese táplálékkiegészítőket pótolni kell, főleg ha még eredményeket is akarunk !

Nagyon fontos számunkra a természetes, minőségi, többszörösen bevizsgált táplálékkiegészítők fogyasztása. Már 8 éve, hogy a Calivita termékei mellett tettük le a voksunkat. Azt gondolom jó választásnak bizonyult. Hiszen azóta megállíthatatlan a sikerszériánk.

Köszönjük és hálásak vagyunk a Vitamin Partner Webáruháznak. Az utunk már összefonódott, büszkék vagyunk egymásra, hiszen összetartozunk. Köszönjük az egri triatlon klubnak, hogy befogadtak minket és bíznak bennünk. Igyekszünk megfelelni a kihívásoknak. Nagyon fontos szerepük van Bendegúz eredményeiben. Hisz magában. Ez a hit pedig odáig vitte hogy már 14 évesen lefutotta a félmaratont. Köszönjük !  

És ami még nagyon fontos, a rendszeres edzés azt azért ki ne felejtsétek.....

Dolgozzatok magatokon, hogy teljes egészek legyetek.

Hozzátok meg az igazi döntést.

Tegyétek meg a megfelelő lépéseket és soha ne adjátok fel..

Ez a MI siker receptünk.... 

 cikk szerzője: Ludányiné Szabó Adrienn 

A fentiek
kizárólag a megnevezett személy(ek) tapasztalatát, véleményét tükrözik. Ön ettől eltérő tapasztalatokat is szerezhet.
vissza

Hozzászólások