webshop kategóriák

Problémák, tünetek alapján

Vitaminok,multivitaminok

Gyógynövényalapú készítmények

Másnaposság ellen

Elit, Különleges Termékek

Immunrendszert támogató készítmények

California Fitness termékcsalád

Diétás program életmódváltóknak, sportolóknak

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Tenger gyümölcsei

Kilófaló termékek

Csak nőknek,csak férfiaknak

Szépségért

Emésztést segítő termékek

Izületvédők

Érvédő komplex

Húgyutak komplex védelmére

A természetes izomnövekedésért

Támogatás az ideális koleszterinszinttért

Sportolóknak ajánljuk

Májvédő készítmény

Kozmetikai termékek

Öko tisztítószerek

Aquarion víztisztító és ionizáló berendezés + tartozékai

Mágneses vízkőmentesítő

BioHarmonex Biorezonanciás készülék otthonra

Elektroszmog-védelem

Termék csomag ajánlataink

Energetizálók

Üzleti termék azoknak akik többre vágynak

Egészségmegőrzés cikkek

Újdonságok

#Partyup másnaposság ellen

#Partyup másnaposság ellen Ár: 12 115 FtEgységár: 205 Ft /db
Új

California Fitness D vitamin

California Fitness D vitamin Ár: 2 795 Ft
Új

Zsírégető, energetizáló …

Zsírégető, energetizáló italpor Ár: 12 105 FtEgységár: 38 Ft /kg
Új

Kiemelt termékek

Aquarion vízionizáló és …

Aquarion vízionizáló és víztisztító készülék Ár: 703 948 FtEgységár: 703 948 Ft /db

Rhodiolin

Rhodiolin Ár: 12 631 FtEgységár: 95 Ft /db

Irányelveink

Szociális és környezetvédelmi irányelvek.

      A CaliVita nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos üzletvitelre. Sőt, elengedhetetlennek tartja, hogy munkatársai számára biztonságos munkakörülményeket teremtsen, tagjait és vásárlóit pedig megbízható termékekkel lássa el.

 • A CaliVita minden gyártási berendezése környezetbarát és teljes egészében megfelel a nemzeti/helyi egészségügyi, biztonsági, és környezetvédelmi előírásoknak. 
 • A CaliVita elvárja beszállítóitól, hogy az adott ország érvényben lévő környezetvédelmi, egészségügyi, és biztonsági szabályozásait szigorúan betartsa.
 • Mi a CaliVitánál minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a környezet megóvását folyamatosan szem előtt tartva kiváló minőségű, megbízható termékkel lássuk el tagjainkat és vásárlóinkat. 
 • A CaliVita ügyel a szabályozások betartására, a szállítási feltételek teljesülésére és a márka imázs megóvására.

Termékfejlesztés / Nyersanyagok

 • Minden CaliVita által használt nyersanyag megfelel a jelenleg érvényben lévő amerikai és Európai szabályozásoknak, csakúgy, mint a többi (CaliVita leányvállalatnak otthont adó) ország követelmény rendszerének.
 • A CaliVita törekszik a természetes, a megújuló, valamint a környezetre és egészségre egyaránt ártalmatlan anyagok használatára.

Csomagolás és kiegészítő termékek

 • A termék csomagolásán látható, hogy az (HDPE=nagy sűrűségű polietilén) újrafeldolgozásra alkalmas.
 • A CaliVita azzal is próbálja védeni a környezetet, hogy a legoptimálisabb méretű csomagolást alakítja ki. Így a gyártás során minimális hulladék keletkezik.
 • A CaliVita elvárja beszállítóitól/partnereitől, hogy sem védett természeti területről származó összetevőt, sem pedig veszélyeztetett vagy védett fajhoz tartozó állati eredetű anyagot ne használjanak.

Nyomtatás

 • A CaliVita nyomtatott anyagai úgy készülnek, hogy a lehető legkevesebb veszélyt jelentsék a környezetre.
 • A CaliVita katalógusok legnagyobb része a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő nyomdákban készül.

Értékesítés és szállítás

A CaliVita International, mint az egészségvédelemmel kapcsolatos termékek élvonalbeli gyártója és forgalmazója az MLM üzletben arra törekszik, hogy egy hatékony, költségtakarékos, környezettudatos értékesítési rendszert alakítson ki és tartson fenn. Ez elengedhetetlen a tagok és vásárlók igényeinek kielégítéséhez.

Hulladék-gazdálkodás

 • A CaliVita úgy törekszik a környezet megóvására, hogy a termék-kutatások, a gyártás és a forgalmazás során a lehető legkevesebb hulladék keletkezzen.
 • A helyi és nemzetközi előírásokkal összhangban a CaliVita szigorú szabályok szerint jár el a gyártás során esetlegesen keletkező bármilyen veszélyes hulladék eltávolítására vonatkozóan.

Társadalmi/szociális kérdése

Egészség és biztonság

 • A CaliVitánál a munkahelyi egészségvédelemre, biztonságra (minimál bér és munkaidő) vonatkozó helyi és nemzeti szabályozások szerint dolgozunk.

Gyermekmunka

 • A CaliVita nem alkalmaz a törvényben meghatározott „munkaképes kort” el nem érő személyt.
 • A CaliVita elvárja, hogy partnerei se alkalmazzanak a helyi törvényekben meghatározottnál fiatalabb korú egyént.
 • Ha bármelyik partner a megengedettnél fiatalabb korú alkalmazottal dolgozik, az a CaliVitával való együttműködés megszűnését vonja maga után.

Munkaadói etika

 • A CaliVita minden dolgozóját egyenlően, korrekt módon és tisztelettel kezeli korra, nemre, fajra, vallásra, nemzeti hovatartozásra, nemi beállítottságra vagy politikai hovatartozásra való tekintet nélkül.
 • A CaliVita egyértelműen ellenzi a kisebbségi csoportok kizsákmányolását.
 • A CaliVita biztonságos, egészséges munkahelyeket teremt minden ide vonatkozó törvény és szabályozás betartásával

Az üzleti élet szabályai

Jogi kérdések

A CaliVita minden dolgozója köteles a jogszabályokat betartva végezni munkáját. Ha a helyi törvények nem nyújtanak útmutatást egy bizonyos ügyben, akkor a cég saját szabályai mérvadóak.

Megvesztegetésre és korrupcióra vonatkozó rendelkezések

 • Külső személynek, cégeknek csakis igazolt termék vagy szolgáltatás ellenében történhet kifizetés.
 • Az ajándékok és egyéb figyelmességek – mint az elvárt szívélyesség elemei – aránya nem lépheti túl a helyi szokásokat és csak a törvényesség keretein belül mozoghatnak. 

 

JOGI- ÉS EGÉSZSÉGÜGYI NYILATKOZAT

Minden olyan információ, amit a www.vitaminpartner.hu oldal – ideértve a szövegeket, grafikákat és képanyagokat, illetve minden egyéb anyagot, melyet az oldal tartalmaz-, az általános információ gyarapítása céljából szolgának, nem pedig az orvosi kezelések és tanácsok helyettesítésére.

A weboldalon szereplő információk, nem lettek ellenőrizve Kormányzati Egészségügyi szerv által.

Orvosi javaslat
 az a diagnózis, és/vagy speciális gyógyszer-felhasználási körülmény, amely az egyén állapotával áll kapcsolatban. Ezen az oldalon semmilyen formában nem adunk orvosi tanácsot, nem testesítünk meg orvos-beteg kapcsolatot. Javasoljuk, mindig egyeztessen orvosával, ha állapotával kapcsolatban bármilyen kérdése vagy gyanúja merülne fel. 

Ugyancsak javasoljuk egyeztetni orvosával az itt leírtak Ön általi értelmezését, mielőtt bárminemű új kezelésben részesülne. 

SOHA NE HAGYJA FIGYELMEN KÍVÜL VAGY KERÜLJE MEG AZ ORVOSI TANÁCSOT, AZ OKBÓL, HOGY BÁRMILYEN INFORMÁCIÓT OLVASOTT EZEN A WEBOLDALON VAGY BÁRMELY A WEBODALUNKHOZ KAPCSOLT EGYÉB MÁS OLDALON.

A vitaminpartner.hu nem vállal felelősséget semmilyen, az oldal tartalmával kapcsolatos látogatói megjegyzés vagy diagnózis miatt.

A vitaminpartner.hu nem azonosul az oldalon ajánlott más weboldalak és linkek által forgalmazott termékekkel és szolgáltatásokkal .

A vitaminpartner.hu nem vállal felelősséget sem önállóan, sem együttesen mással, semmilyen direkt vagy indirekt panaszért, kárért, ami ezen weboldal tartalmával, hirdetéseivel vagy az  oldalon található egyéb weboldal tartalmával kapcsolatos.