webshop kategóriák

California Fitness termékcsalád

Diétás program életmódváltóknak, sportolóknak

Antioxidánsok

Vitaminok,multivitaminok

Ásványi anyagok

Elit, Különleges Termékek

Gyógynövényalapú készítmények

Tenger gyümölcsei

Kilófaló termékek

Csak nőknek,csak férfiaknak

Szépségért

Emésztést segítő termékek

Immunrendszert támogató készítmények

Izületvédők

Érvédő komplex

Húgyutak komplex védelmére

A természetes izomnövekedésért

Koleszterincsökkentő

Sportolóknak ajánljuk

Májvédő készítmény

Kozmetikai termékek

Öko tisztítószerek

Aquarion víztisztító és ionizáló berendezés + tartozékai

Mágneses vízkőmentesítő

Biorezonanciás készülék otthonra

Elektroszmog-védelem

Ajándék ötletek

Energetizálók

Üzleti termék azoknak akik többre vágynak

Egészségmegőrzés cikkek

Hasonló termékek

Diétás program …

Diétás program életmódváltóknak, sportolóknak Inulinnal Ár: 41 215 FtEgységár: 41 215 Ft /db
Új

Újdonságok

Calcium Magnezium PLUS D+K …

Calcium Magnezium PLUS  D+K -vitaminnal dúsított kalcium és magnézium komplex Ár: 6 980 FtEgységár: 70 Ft /db
Új

OrganiCare Hajbalzsam

OrganiCare Hajbalzsam Ár: 4 775 FtEgységár: 24 Ft /ml
Új

Kiemelt termékek

Oregánó Oil kiváló …

Oregánó Oil  kiváló ellenfél a kórokozók ellen. Ár: 7 515 FtEgységár: 7 515 Ft /db

Biorezonanciás készülék otthonra legújabb 4.0 generáció

Biorezonanciás készülék otthonra legújabb 4.0 generáció
Biorezonanciás készülék otthonra legújabb 4.0 generáció
Biorezonanciás készülék otthonra legújabb 4.0 generáció
Biorezonanciás készülék otthonra legújabb 4.0 generáció
Biorezonanciás készülék otthonra legújabb 4.0 generáció
Biorezonanciás készülék otthonra legújabb 4.0 generáció
Biorezonanciás készülék otthonra legújabb 4.0 generáció
Biorezonanciás készülék otthonra legújabb 4.0 generáció
Biorezonanciás készülék otthonra legújabb 4.0 generáció
Biorezonanciás készülék otthonra legújabb 4.0 generáció
Akár 25% kedvezménnyel. Van raktáron!
2 év garancia
Új
Értékelés:

Cikkszám: 228

A termék ára törzsvásárlói kártyával jelentősen kedvezőbb!! 189.000 Ft. Ha az első vásárlás meghaladja a 21.000 ft-ot már automatikusan kiállítjuk a kártyát. Természetesen kötelezettség mentesen. A BioHarmonex készüléket így már törzsvásárlói áron kaphatod kézhez. A VIP kártya felületünkön tudod érvényesíteni a kedvezményt. Rakd a kosárba a készüléket. Folytasd a vásárlást és válaszd a csatlakozom és a készüléket törzsvásárlói áron kívánom megvásárolni lehetőséget! KATT IDE

A BioHarmonex 4.0 új generációs készülékről készítettünk egy saját webfelületet ott találsz sok sok információt.

Bővebben a Biorezonanciás készülékről.


BioHarmonex® a biofizika, pontosabban a biorezonancia alapelvein működő, kifejezetten otthoni használatra kifejlesztett készülék. A biorezonancia elvei szerint az emberi test minden élő sejtje elektromágneses mezőt generál. Ez az energiamező az egyik módja annak, hogy a sejtek egymással kommunikáljanak, a testünkben lezajló legkülönfélébb fiziológiai folyamatokat elindítsák, illetve szabályozzák. A BioHarmonex® egy külső elektromágneses mezőt generál, mely „megszólítva” a szervezet bizonyos szövetei által generált természetes elektromágneses mezőt, támogathatja annak természetes folyamatait. A programok alkalmazása remekül kiegészíthető belsőleg, illetve külsőleg használatos készítményekkel is. A termékhez 2 év garanciát vállalunk. Szervíz szolgáltatást Magyarországon és külföldön egyaránt. A BioHarmonex 4.0 készüléket külföldre is szállítjuk. 37 országba ahol a Calivita cég jelen van. 

Forgalmaznád termékeinket? Erre is lehetőséget biztosítunk. Érdeklődj a részletekről ügyfélszolgálatunkon. 

Bioharmonex programok részletesen:

Agyi aktivitás, idegműködés

Harmonizálja a központi idegrendszer tevékenységét, javítja a koordinációt és a koncentrációt. Növeli a szellemi kapacitást, javítja a memóriát. Segíti az agyi keringési zavarok okozta megbetegedésekbôl való felépülést. A leghatékonyabb Mega B-Complex, Stress Management B-complex, Rhodiolin, Lecithin, vagy Noni Juice fogyasztása mellett.

AntiFront

Néhány ember érzékenyen reagál az időjárási frontok változására. Az időjárás változáskor tapasztalható elekrtometeorologiai jelenségek módosíthatják biokommunikációnkat, és ezzel magyarázhatóak a frontérzékenyek tünetei. A legtöbb ember könnyen túlteszi magát ezeken a változásokon, de sok esetben ez áll az ideges, lobbanékony viselkedés mögött. Jól kiegészíthető a Fájdalom, Keringés és Bioritmus programokkal.

Örökké fiatal

Támogatja a szervezet saját antioxidáns rendszerét, lassítja sejtek öregedését. Segíti a hormonrendszer mûködését, mindkét nemben fokozza a libidót. Hatása fokozható antioxidánsokkal és egyes gyógynövényekkel. (ZenThonic, Protect 4 Life, Mega Protect 4 Life, Panax Ginseng)

Bioritmus

a cél a fiziológiai rendszerek általános mûködésének támogatása, az érzelmi állapot javítása, és a változásokhoz való alkalmazkodási képesség erôsítése. Ez a program különösen ajánlott azoknak, akik gyakran utaznak távoli országokba, vagy akik érzékenyek az idôváltozásra, évszakváltásokra. A leghatékonyabb Lecithin illetve Noni szedése mellett.

Bőr

Javítja a bôranyagcseréjét, segíti a külsôleges és belsôleges bôrtápláló anyagok felszívódását. Támogatja a bôrt rugalmasságának megôrzésében. A hámsejteket stimulálva segíti a bôr megújulását. Low Deuterium Oxy Crystal, Evening Primrose Oil, Pro Selenium, Paraprotex, Pure Yucca és antioxidáns étrendkiegészítôkkel és Hand & Body Lotion rendszeres használatával együtt alkalmazva a leghatékonyabb.

Csontok, gerincoszlop

Erôsíti a csontszövetet, javítja a csontanyagcserét. Lassítja a csontritkulás kialakulását, gyorsítja a csontok regenerálódását. A leghatékonyabb Power Mins, Strong Bones, JointProtex és Lecithin szedése mellett.

Edzés után

Javítja a szöveti anyagcserét, a terhelhetôséget. Edzés illetve verseny után gyorsabb a regeneráció, csökken a fáradtságérzet. Napi többszöri használattal javulhat a sportteljesítmény, csökken a sérülésveszély. Jól kombinálható Power Mins, L-arginin, és Low Deuterium Oxy Crystal szedésével.

Emésztés

Segíti az emésztônedvek termelését, a tápanyagok lebontását és felszívódását. Enyhíti a puffadást és a teltségérzetet. Leghatékonyabb az emésztésre ható táplálék-kiegészítôkkel együtt alkalmazva. (Nopalin, AC Zymes, Pure Inulin, LiverAid)

Fájdalom

Általános fájdalomcsillapító hatású, használatával emelhetô a fájdalom küszöb. Csökkenti az akut sérülések, görcsök okozta fájdalmat, de éppoly hatékony krónikus betegségek, izületi kopások, vagy akár fejfájás esetén is. Hatása fokozható Noni Juice szedésével.

Fogyás

Fokozza a zsíranyagcserét, segíti a zsírsavak energiaként való hasznosulását, a méreganyagok kiürítését. Csökkenti a cellulites bôr kialakulást, kiegészíti a cellulit kezelést. Hatékonysága rendszeres testmozgással, bô folyadékbevitellel és étrend-kiegészítôkkel fokozható (Nopalin, Chromium Max, Shake One, Burne One, One Diet rendszer, Chromium Max, Citrimax & Chromium, Slim Formula, XShape).

Gyermek

A gyermekek egészséges fejlôdéséhez, növekedéséhez, a magas intelligencia hányados kialakulásához, és a gyermekkorban különösen érzékeny
immunrendszer optimális mûködéséhez segíti hozzá a szervezetet. Használata leghatékonyabb a gyermek korának és állapotának megfelelô CaliVita készítménnyel kombinálva. (Zen Tonic, Sugar Free Gummy Kids, Lion Kids+D, Lion Kids C, Noni Juice, C Plus)

Hormon

Érzékenyebbé teszi a hormonrendszer receptorait, kiegyensúlyozottabbá teszi az endokrin rendszer mûködését és az energia egyensúlyt. Rendszeres  használatával csökkenthetôk a hormonális változások okozta kellemetlen tünetek. Jól kombinálható P.M.S., Noni, Low Deuterium Oxy Crystal,Evening Primose Oil, Bee Power termékekkel.

Immun

Fenntartja, illetve helyreállítja a veleszületett és szerzett immunitás összhangját, ezáltal a leghatékonyabb védelmet nyújtja a szervezet számára a betolakodókkal szemben. Serkenti a falósejtek és az immunsejtek (B- és T-limfociták) aktivitását, javítja az ellenálló képességet. Rendszeres használatával csökkenthetô a gyakori felsôlégúti hurutos megbetegedések és az allergiás megbetegedések kockázata. Leghatékonyabb az immunmûködést támogató termékekkel kombinálva. (C-1000, C Plus, Noni Juice, Bee Power, Q10)

Keringés

Javítja a szív teljesítôképességét, ezáltal segíti a sejtek oxigén- és tápanyagellátását. Csökkenti a szív- és a perifériás erek görcsét, javítja a vérkeringést és a fizikai teljesítményt. Rendszeres használata segíti a vérnyomás normalizálását. Leghatékonyabb Low Deuterium Oxy Crystal, Q10, Omega 3 Halolaj, Choleston, Resveratrol, Garlic Caps, antioxidánsok vagy Lecithin együttes fogyasztásával.

Légzés

Javítja a légzésfunkciót. A légutakat érintô krónikus betegségek és veleszületett gyengeségek kezelésének is hatékony kiegészítôje. Low deuterium Oxy Crystal, C-1000 és/vagy Smokerade együttes fogyasztásával a leghatékonyabb.

Máj, hasnyálmirigy

A máj a szervezet „boszorkánykonyhájaként” intenzív szerepet tölt be a méregtelenítésben, valamint a szénhidrát- és zsíranyagcserében. A zsírok lebontásához epét termel. A hasnyálmirigy emésztôenzimeket és inzulint termel. A tökéletes emésztés feltétele a májmûködés, epetermelés és a hasnyálmirigy funkcióinak kiegyensúlyozott és jól idôzített összehangoltsága. Ebben segít a BioHarmonex szervórának megfelelô rendszeres használata, kiegészítve a legkorszerûbb táplálék-kiegészítôkkel. (Nopalin, LiverAid, L-Arinin, Pure Inulin, Chromium Max)

Méregtelenítés

A detox (méregtelenítô) program számos alaprogrammal rendelkezik, melyek a máj, vese, lép, hasnyálmirigy és a belek mûködését serkentik. Hatékonyan támogatja az anyagcsere mûködését. A leghatékonyabb LiverAid, Nopalin, Pure Yucca, vagy Smokerade szedése mellett.

Mentális feltöltődés

A program használatát elsősorban azoknak ajánljuk, akik gyakran, hosszú vagy egyre növekvő intenzitású stressznek vannak kitéve. Valamint olyan szituációkban, amikor kiemelkedően fontos a mentális stabilitás (pl. vizsgaidőszak).Javasolt termékek: Low Deuterium Oxy Crystal, Energy & Memory, GinkoXc, Panax Ginseng, 

Menzesz

Spirituális szemlélet szerint nyilvánvaló kapcsolat van a holdfázisok és a nők 28 napos ciklusa közt, ami alapvetően befolyásolja a női "természetet". A program rezgései segítenek a női ciklus "hangolásában".Javasolt programok: Organic Noni, Evening primose Oil, Low Deuterium Oxy Crystal

Meridián

Stimulálja, harmonizálja a meridiánokat, elôsegíti az optimális anyagcserét, a belsô harmóniát a jó közérzetet. A leghatékonyabb Vital multivitaminokkal, ZenThonic-al vagy Noni Juice-al együtt.

Nyirokrendszer

A nyirokrendszer immunrendszerünk fontos részét képezi. Sejtjei mindenütt ott vannak szervezetünkbe ahol lehetőség van idegen anyagokkal való találkozásra. A program rezgései a nyirokrendszert célozzák meg.

Prosztata

A program különösen középkorú és idős férfiak számára ajánlott a prosztata mirigy helyes működésének támogatására. Jól kombinálható a Bioritmus és Örökifjú programokkal. Hatása fokozható a ProState Power készítménnyel

Relax

Ez a program segít ellensúlyozni az ártalmas streszhatásokat, és elôsegíti a nyugodt, jó közérzetet. A leghatékonyabb Rhodiolin, Noni Juice, PanaxGinseng, Stress Management vagy Mega B-Complex szedése mellett

Szem, látás

Csökkenti a szem fáradékonyságát, kondicionálja a szemizmokat. Mesterséges fényben vagy számítógépen dolgozóknak, szemüvegeseknek Beta Carotene-nal vagy Luteinnel együtt ajánlott

Vese / Húgyutak

Ez a biostimuláció segít megelôzni a vesék és a húgyutak megbetegedéseit. Használatával hatékonyabbá válik a salaktalanítás, könnyebbé a só-víz háztartás, a sav-bázis egyensúly fenntartása. Leghatékonyabb Low deuterium Oxy Crystal, Green Care, Garlic Caps, ProState Power együttes alkalmazásával.

A jövő ígérete a kezedben van. További cikkeket itt olvashatsz 

Használati utasítást itt találod: bioharmonex_hasznalati_utasitas.pdf

Ár: 248 684 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!