webshop kategóriák

Problémák, tünetek alapján

Vitaminok,multivitaminok

Gyógynövényalapú készítmények

Másnaposság ellen

Elit, Különleges Termékek

Immunrendszert támogató készítmények

California Fitness termékcsalád

Diétás program életmódváltóknak, sportolóknak

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Tenger gyümölcsei

Kilófaló termékek

Csak nőknek,csak férfiaknak

Szépségért

Emésztést segítő termékek

Izületvédők

Érvédő komplex

Húgyutak komplex védelmére

A természetes izomnövekedésért

Támogatás az ideális koleszterinszinttért

Sportolóknak ajánljuk

Májvédő készítmény

Kozmetikai termékek

Öko tisztítószerek

Aquarion víztisztító és ionizáló berendezés + tartozékai

Mágneses vízkőmentesítő

BioHarmonex Biorezonanciás készülék otthonra

Elektroszmog-védelem

Termék csomag ajánlataink

Energetizálók

Üzleti termék azoknak akik többre vágynak

Egészségmegőrzés cikkek

Újdonságok

GlamUp Szépségital …

GlamUp Szépségital kollagén, antioxidánsok, hialuronsav rendkívül magas dózisú szépség elixír Ár: 30 132 FtEgységár: 46 Ft /gramm
Új

Pure Inulin 100% természetes …

Pure Inulin 100% természetes rost cikóriából kivonva Ár: 11 560 FtEgységár: 48 Ft /gramm
Új

Caligreen természetes Öko …

Caligreen természetes Öko WC-tisztító gél Ár: 2 530 FtEgységár: 3 Ft /ml
Új

Kiemelt termékek

Caligreen természetes Öko …

Caligreen természetes Öko ablak és üvegtisztító gél Ár: 2 530 FtEgységár: 6 Ft /ml
Új

Sugárzás védő fólia pakk …

Sugárzás védő fólia pakk 3-at fizetsz 4-et kapsz Ár: 19 285 FtEgységár: 4 488 Ft /db

Webáruház üzemeltetője

Szolgáltató neve: Ludányi László EV.
Szolgáltató email címe: adri.calivita@gmail.com
Szolgáltató telefonszáma: 06 70 315 7772
Szolgáltató címe: 3397, Maklár József Attila út 88.
Illetékes, v. bejegyző cégbíróság megnevezése: A Vitaminpartner webáruházat érintő ügyekben a székhely szerinti cégbíróság jár el.
Cégjegyzék száma: Nyilvántartási száma : 51883896
Adószám: Adószám: 68534408-1-30
Bankszámla szám: 11773391-03459874
Békéltető testület neve: Területileg illetékes Kereskedelmi és Iparkamara.
Békéltető testület székhelye: .
Békéltető testület elérhetősége: .
Vitarendezési fórum elérhetősége: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=HU

Általános szerződési feltételek

A Vitaminpartner működési szabályzata és szerződéskötési feltételei

Általános tudnivalók

A webhely tulajdonosa Ludányi László egyéni vállalkozó.

Nyilvántartási száma: 51883896

Adószáma: 68534408-1-30

A vállakozás székhelye: 3397, Maklár József Attila út 88.

Ügyvezető: Ludányi László EV

Tel: 06 70 315 7772

Adószám: 68534408-1-30

Nyilvántartási száma: 51883896 aki a CaliVita® International termékek független forgalmazója.

Kizárólagos felelősséget vállalunk az általunk üzemeltetett Vitaminparner Webáruház www.vitaminpartner.hu weboldal részbeni és teljes tartalmáért, és sem a CaliVita® Nemzetközi Hálózatnak, sem bármely tevékenységet folytató jogi személyének nincs közvetlen kapcsolata a weblappal és így felelősséget sem vállal e tekintetben.

Az említett termékeknek vagy termékösszetevőknek nem rendeltetésük bármilyen betegség vagy kórállapot diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Bármely termékre vagy termékösszetevőre hivatkozó állítás, említés, vélemény vagy információ nem tekinthető orvosi véleménynek/tanácsnak. A termékekre vagy termékösszetevőkre vonatkozó kijelentéseket, állításokat, véleményeket vagy információkat állami hatóság egyik országban sem vizsgálta meg és hagyta jóvá.

A Vitaminpartner weboldalán bárki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező érvényűnek tekinti.

Általános szerződési feltételek:

www.vitaminpartner.hu az oldal NEM a CaliVita international hivatalos weboldala!

Üdvözöljük Ludányi László (továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett weboldalon, aki a CaliVita® International termékek független forgalmazója. Az Üzemeltető a CF-Net Kft. (a továbbiakban Eladó) közötti jogviszonyra tekintettel, mint együttműködő partnerek a termékek forgalmazáshoz üzemelteti Webáruházát.

A Vásárló tudomásul veszi, hogy amennyiben megrendelést ad le a Webáruházban, részére a megrendelésben foglalt termékek közvetlenül a CF-Net Kft. mint eladó szállítja ki, állítja ki a megrendeléséről a számlát és amennyiben bármilyen szavatossági, jótállási problémája merül fel vagy elállási jogával kíván élni, e jogait közvetlenül a CF-Net Kft.-vel szemben érvényesítheti.

Tehát a szerződés a Vásárló és a CF-Net Kft. között jön létre közvetlenül és jelen ÁSZF célja, hogy az elektronikus úton leadott megrendelés valamint a Webáruház használatának feltételeit szabályozza. A Üzemeltető csak annyiban működik közre e jogviszonyban, hogy felületet biztosít a termékek megrendeléséhez, a megrendelések Eladó részére történő továbbításához, a megrendelés visszaigazolásához illetve, hogy a Vásárló panaszával megkeresheti az Üzemeltetőt, aki a megkeresést közvetlenül továbbítja a CF-Net Kft. felé a panasz orvoslása érdekében.

Az Üzemeltető kizárólagos felelősséget vállal a webhely részbeni és teljes tartalmáért, és sem a CaliVita® Nemzetközi Hálózatnak, sem bármely tevékenységet folytató jogi személyének nincs közvetlen kapcsolata a weblappal és így felelősséget sem vállal e tekintetben. Az említett termékeknek vagy termékösszetevőknek nem rendeltetésük bármilyen betegség vagy kórállapot diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Bármely termékre vagy termékösszetevőre hivatkozó állítás, említés, vélemény vagy információ nem tekinthető orvosi véleménynek/tanácsnak. A termékekre vagy termékösszetevőkre vonatkozó kijelentéseket, állításokat, véleményeket vagy információkat állami hatóság egyik országban sem vizsgálta meg és hagyta jóvá. Minden olyan információ, amit a www.vitaminpartner.hu oldalon talál - ideértve a szövegeket, grafikákat és képanyagokat, illetve minden egyéb anyagot, melyet az oldal tartalmaz-, az általános információ gyarapítására szolgálnak. A fotók csak illusztrációk, eltérhetnek az eredeti terméktől.

Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.vitaminpartner.hu weboldalon (a továbbiakban: Webáruház) elérhető online rendelési felület igénybevevő (továbbiakban: Vásárló) általi használatának feltételeit.

Vásárló személyes adatainak kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztató rendelkezik, mely elérhető közvetlenül a főoldalról vagy a következő linken http://www.vitaminpartner.hu/adatvedelmi szabályzat/

A Webáruház használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen ÁSZF nem tartalmaz, a Webáruház felületén elérhető tájékoztatások nyújtják.

A szerződés nyelve magyar.

A szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azokat az Üzemeltető/Eladó nem iktatja, így az utólag nem hozzáférhető és nem megtekinthető.

Sem az Üzemeltető, sem az Eladó semmilyen magatartási kódex rendelkezéseinek nem veti alá magát.

Vásárló a Webáruház használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:

A vásárlás feltétele

A Webáruházban a Vásárló kizárólag a CaliVita International termékeit tudja online módon megvásárolni. A regisztráció már az első vásárláskor megtörténik, a feltétele, hogy az első vásárláskor kiskereskedelmi áron 21.000 Ft értékben vásároljon. A kedvezményes ár már ilyenkor is érvényes. A Vásárló CaliVita tagsága egy évig érvényes, a hosszabbítás feltétele, hogy a tagsági év második felében vásároljon legalább egyszer minimum 5500 Ft értékben."

1. ADATOK

AZ ÜZEMELTETŐ ADATAI

Szolgáltató neve: Ludányi László
Nyilvántartási száma: 51883896
Adószám: 68534408-1-30
Székhely: 3397, Maklár József Attila út 88.
Bankszámlaszám: 11773391-03459874
Tel.:+3606703157772
Email cím: adri.calivita@gmail.com

AZ ELADÓ ADATAI

Eladó neve: CF-Net Kft.
Székhely: 1052 Budapest, Aranykéz u. 6. VI.58.
Ügyvezető: Tátrainé Szilágyi Ágnes
Tel.: 36-1-266-3136
Cégjegyszékszám: 01-09-565132
A CF-Net Kft.-t érintő ügyekben a Fővárosi Bíróság, mint cégbíróság jár el.
Adószám: 12226311-2-41
Ügyfélszolgálat: Raffai Nikolett
E-mail: raffai.nikolett@calivita.com
Cím: 1052 Budapest, Aranykéz u. 6. VI.58.
Panasztételi hely: 1052 Budapest, Aranykéz u. 6. VI.58.
Panasztételi idő: munkanapokon 10:00-14:00

A www.vitaminpartner.hu weboldal használatának szabályai

Ön, mint a www.vitaminpartner.hu weboldal látogatója csak akkor használja ezt a weboldalt, ha vállalja, hogy az alábbiakat figyelmesen elolvassa, értelmezi, az alábbiakat megértette, és azokkal maradéktalanul egyetért, és teljes egészében elfogadja.

Adatkezelés

A Vitaminpartner az ügyfelei személyiségi jogait a legmesszebbmenőkig figyelemben tartja. Hisszük, hogy számunkra a legnagyobb értéket az ügyfeleink képviselik.

Törvényi szabályozás

A Vitaminpartner adatbázisában szereplő adatok kezelése mindenben megfelel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. A szabályzatunk kialakításakor figyelembe vettük a 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, valamint a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.

Információgyűjtés

A Vitaminpartner a kapcsolattartási információt a termékek illetve szolgáltatások hozzáférésének biztosítására használja fel. A kapcsolattartási információkat akkor is felhasználjuk, ha fel kell vennünk a kapcsolatot Önnel. Földrajzi és profil adatokat is gyűjtünk az oldalainkon. Ezeket az adatokat arra használjuk, hogy a szolgáltatásunkat az Ön igényeinek megfelelően személyre szabjuk. A Vitaminpartner weboldalainak publikus részéhez ezen adatainak megadása nélkül is hozzáférhet.

Információ felhasználás

Az e-mail címeket arra használjuk, hogy a kért információt eljuttassuk Önnek. A Vitaminpartner nem adja el, bérbe vagy kölcsön az e-mail listáit vagy felhasználó adatait semmilyen külső cégnek. A Vitaminpartner alkalmazottai az ügyfelek személyes adatait titkosan kezelik.

Biztonság

A Vitaminpartner az ügyfelei bizalmasan adataihoz szigorú ügyrendi és technikai felügyeleten keresztül fér hozzá, a törvények és az ügyfélszolgálati rend követelményei által előírt szabályok betartásával.

Harmadik fél

A Vitaminpartner megrendelési felületet biztosít a Calivita termékek vásárlásához. A megrendelő a megrendelés során megadott személyes adatait a Vitaminpartner Webáruház a Calivita International felé (CF-net kft) felé továbbítja. A további folyamatok  már a Calivita International-nál zajlanak. A személyes adatok is továbbítódnak a Calivita International felé. Az személyes adatkezelésről bővebben a vitaminpartner Webáruház adatkezelési szabályzatban olvashat. Pdf formátumban itt található:

https://www.vitaminpartner.hu/pages/vitaminpartner1/contents/static/50/doc/vitaminpartner-asz.pdf

A Calivita International (CF-net Kft) részletes adatkezelési szabályzata itt található: https://hungary.calivita.com/article/legal/legal/disclaimer/

A Vitaminpartner a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Azt sem harmadik személynek, sem alvállalkozónak át nem adja az adatgazda előzetes írásbeli beleegyezése nélkül. 

Regisztrációs adatkezelés

Ha rendelése eléri a regisztrációhoz szükséges összeghatárt 21.000 Ft-ot rendelésével nagykereskedelmi kártyát állítun ki önnek. Amivel a továbbiakban különböző kedvezményekre is jogosult lehet. A rendelésében leadott adatokkal elindítjuk a regisztrációt. Továbbiakban kártya igénylést. Kollégáink a személyes adatokat bizalmasan kezelik, és kizárólag a regisztráció feltételei szerint a CaliVita international számára adják át, kifejezetten az adatgazda ráutaló beleegyezése után. Beleegyezése nélkül a regisztrációs folyamatot nem tudja megkezdeni.

Külön rendelkezés hiányában a Vitaminpartner a regisztrációnál megadott e-mail címen a későbbiekben eseti jelleggel tájékoztathat az akciókról és újdonságokról.

A bemutatott termékek

A bemutatott termékek jellemzőit és tartalmukat a konkrét árucikk információs weboldala részletesen bemutatja. A termékek összetételéért a gyártók 100% garanciát vállalnak. Az összetétel minden esetben megtalálható a termékek információs oldalain és csomagolásukon. Az ismertető leírás téves értelmezéséből eredő károkért a Vitaminpartner, mint a weboldal fenntartója felelősséget nem vállal. 
A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely ÁFA-val együtt értendő.

Szavatosság, Garancia

A Vitaminpartner az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. A Vitaminpartner szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
A Vitaminpartner a megvásárolt termékekre cseregaranciát vállal, ha azok bizonyítottan a gyártásból vagy a szállításból eredően hibásak. A minőségi kifogás észlelése esetén a Vitaminpartner az adri.calivita@gmail.com e-mail címen értesítendő. A kifogásolt termékeket a Vitaminpartner a kiadott számlával együtt postai úton való visszaküldés esetén díjtalanul kicseréli. 

Rendelés és szállítás

A megtörtént rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével. A Vitaminpartner az elfogadás tényét a későbbi félreértések elkerülése végett elektronikusan rögzíti, a szabályzat nem elfogadása esetén a rendszer nem engedélyez vásárlást.

Gyorspostai utánvét

A megrendelt termék meghirdetett szállítási ára tartalmazza a csomagolás és az utánvét költségeit. Semmiféle rejtett költség nincs. 
Az utánvéttel történő megrendelés fogadását követő maximum 2 munkanapon belül a megrendelés átadásra kerül a GLS futárszolgálatnak a vásárló által megadott címre történő eljuttatás céljából. 
Külföldi postai cím esetén a termék postázásának teljes költsége a vásárlót terheli, portó formájában. A külföldről történő vásárlás esetén a megrendeléshez külön szóbeli egyeztetés szükséges. Országonként  a szállítási feltételek eltérhetnek. A kiszállítás a szállítócég üzletszabályzata alapján történik.
Amennyiben a megrendelt termék átvétele nem történik meg, akkor a megrendelést a Vitaminpartner stornózza, és semmilyen anyagi követelést nem állít a megrendelővel szemben. A stornózás utáni reklamációnak helye nincs, a rendelés újra aktívvá nem tehető. Igény szerint új megrendelés adható fel a Vitaminpartner rendelési oldalain keresztül.
A Vitaminpartner megtagadhatja a teljesítést, amennyiben az akár gyanúsíthatóan, akár bizonyíthatóan kárt okozna számára. A rendelés megtagadásáról értesítést küld a megrendelő által megadott e-mail címre az esetleges félreértések tisztázása céljából.

A vásárlástól való elállás joga

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti az adri.calivita@gmail.com email címre küldött e-mailben. Ebben az esetben a vevőt semmilyen kötelezettség nem terheli.
A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a küldeményt felbontotta. Amennyiben a termékekről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan minőségileg kifogásolható, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett, a Vitaminpartner a termékre cseregaranciát vállal. 

A Vevő az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.

Az elállási jog gyakorlása miatt a Vevő viseli az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. 

A Vitaminpartner kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

A felelősség korlátozása

A Vitaminpartner szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt, jutalékot. A változás az Interneten történő publikálás időpontjától lép életbe. A Vitaminpartner szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a weboldalakat és azok szolgáltatásait, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Vitaminpartner-hez tartozó weboldalon.
Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Vitaminpartner szabadon érvénytelennek nyilváníthatja vásárlását.

Szerzői jog (copyright)

A Vitaminpartner oldalai (beleértve, de nem kizárólag, a szoftvertermékbe beépített képeket, fényképeket, animációt, videó- és hangfelvételeket, zenét, szöveget és kisalkalmazásokat), az ahhoz kapcsolódó összes írásos dokumentációnak és az Egyéni Üzleti Oldal összes másolatának szellemi tulajdona és az ahhoz bármely egyéb jogcímen kapcsolódó jogosultság a Vitaminpartner-t és hálózati tagjait illeti. A Egyéni Üzleti Oldal használata során elérhető anyagok tartalmára vonatkozó összes szellemi tulajdon és bármely egyéb jogcímen keletkező jogosultság e tartalom tulajdonosának a tulajdona vagy licencének birtokosa, amelyet az irányadó szerzői jog, a szellemi termékekre vonatkozó egyéb törvények és nemzetközi egyezmények védenek, különös tekintettel a Vitaminpartner oldalainak jellegéből adódóan a Egyéni Üzleti Oldal segítségével létrehozható és üzemeltethető egyedi megoldások és alkalmazások kapcsán keletkező jogosultságra. A jelen végfelhasználói szerződés a felsoroltak tartalma tekintetében semmiféle jogot sem biztosít a felhasználónak. Az összes, itt kifejezetten át nem engedett jog vonatkozásában a www.vitaminpartner.hu jogfenntartással él.

Szolgáltatás bemutatása és a szolgáltatás átadása

A szolgáltatásokon keresztül a Vitaminpartner marketingeszközöket, információkat, információ kezelést, tárolást és támogatást biztosít. A Vitaminpartner kijelenti, hogy nem ad el vagy bérbe e-mail listákat. A Vitaminpartner fenntartja a jogot, hogy bármely olyan tartalmat, amely megsérti a Vitaminpartner által definiált felhasználói szabályzatot töröljön. A Vitaminpartner lemond minden szerzői és egyéb jogról és felelősségről ezekkel a tartalmakkal kapcsolatban.

A hozzáférés jelszava és biztonsága

A felhasználó felelős a felhasználóneve és jelszava bizalmas kezeléséért. Továbbá a felhasználó felelős minden olyan tevékenységért, amely az ő felhasználóneve és jelszava felhasználásával történt. A felhasználónak azonnal értesítenie kell a Vitaminpartner ügyfélszolgálatát a hozzáférésének illegális használatáról vagy a biztonság bárminemű megsértéséről.

A szolgáltatás módosítása

A Vitaminpartner fenntartja a jogot a szolgáltatásának ideiglenes vagy állandó jellegű szüneteltetésére, illetve megszüntetésére a felhasználó előzetes értesítése nélkül. A Vitaminpartner nem köteles a szolgáltatását támogatni vagy frissíteni.

A kikötések és feltételek módosítása

A Vitaminpartner bármikor, egyedi megfontolás alapján módosíthatja a jelen szerződésben leírt kikötéseket és feltételeket. Bármilyen módosítás, amely a szerződést érinti, a változtatás életbe lépésétől elérhető a www.vitaminpartner.hu weblapon. A felhasználó felelősséget vállal arra, hogy rendszeresen áttekintse a szerződést. A szolgáltatás folyamatos használata esetén, a módosítás életbe lépésének dátumát tekintve, a felhasználó egyetért a megváltozott szerződés feltételeivel. Bármikor, amikor a felhasználó nem ért egyet a szerződés kikötéseivel és feltételeivel, a felhasználó felmondhatja a szerződést a jelen szerződésben részletezett módon.

Használat szabályai

A felhasználó kötelezettséget vállal és garantálja a szolgáltatás használata során, hogy betartja a jelen szerződésben leírt kikötéseket, feltételeket és a vonatkozó törvényeket.

A felhasználó elfogadja, hogy sem közvetlen, sem közvetett módon nem fejt vissza programkódot és nem kutat forráskód, objektum kód vagy alapstruktúrák, ötletek, algoritmusok után a Vitaminpartner szolgáltatásával kapcsolatban. A szolgáltatást a felhasználó csak saját belső üzleti céljaira használhatja fel.

Abban az esetben, ha a felhasználó a fenti használati szabályok bármelyikét megsérti, súlyos szerződésszegést követ el, és Vitaminpartner fenntartja magának a jogot, hogy értesítéssel vagy anélkül szüneteltesse, vagy megszüntesse a felhasználó szolgáltatáshoz vagy bármely kapcsolódó adathoz való hozzáférését.

Felhasználó vállalja, hogy e-mail címének megváltozása esetén az új e-mail címet az erre szolgáló adatmódosítás menüpontban megadja, és különös figyelmet fordít arra, hogy a módosításig a régi e-mail címre küldött leveleket megkapja, valamint, hogy a módosítás érvényesítésének pillanatában az új e-mail címre küldött leveleket már megkapja. Felhasználó kijelenti, hogy amennyiben Felhasználó nem a fentiek szerint jár el, és emiatt az értesítés nem jut el hozzá, Vitaminpartnert et ezért felelősség nem terheli, és úgy kell eljárni, mintha az új szerződés valamint árjegyzék eljutott volna hozzá.

Kizáró okok

A szolgáltatásokon keresztül a Vitaminpartner marketingeszközöket, információkat, információ kezelést, tárolást és támogatást biztosít. A Vitaminpartner fenntartja a jogot, de nem kötelezi magát, hogy átnézzen és jóváhagyjon bármely a felhasználó által küldött tartalmat. A Vitaminpartner fenntartja a jogot, hogy bármely olyan tartalmat, amely megsérti a Vitaminpartner által definiált felhasználói szabályzatot haladéktalanul töröljön.

A Szex, warez, erőszak, vagy törvénybe ütköző cselekedetre tanító, felszólító tartalmú oldalak, illetve amennyiben Ön a hasonló témájú oldallal rendelkezik, vagy oldalán a hasonló témájú oldalak hirdetéseit futtatja, illetve ha oldalán banner forgót üzemeltet és nem tudja garantálni, hogy nem jelennek meg az említett témájú hirdetések oldalán, akkor ott ne hirdesse online hálózatépítő programunkat. Ilyen esetben fel fogjuk szólítani hirdetésünk eltávolítására, illetve többszöri felszólítás esetén kezdeményezni fogjuk felhasználói jogainak megvonását.

Jótállási nyilatkozat

A felhasználó a szolgáltatást teljes mértékben a saját felelősségére használja. A Vitaminpartner semmilyen felelősséget nem vállal a szolgáltatás, a weboldalon megjelenő információ vagy termék vonatkozásában keletkező bármilyen típusú kárra. Különösen nem felelős a különleges, közvetett vagy eseti károkért, vagy az elvesztett haszonért, bevételért vagy elvesztett használatért, amely a Vitaminpartner szolgáltatásának, weboldalának vagy az általa tartalmazott információ használatán kívül vagy azzal összefüggésben keletkezik, ahogy a gondatlanságból, sérelemből, törvény betartásából keletkező károkért.

A szerződés megszűnése

A Vitaminpartner megszüntetheti, vagy szüneteltetheti az Ön hozzáférését a teljes Vitaminpartner rendszerhez vagy egy részéhet, előzetes figyelmeztetés nélkül, saját megfontolása alapján, ha bármilyen törvénysértést észlel. Megszüntetheti továbbá az alábbi esetekben.

A szerződés Vitaminpartner általi felmondása

Vitaminpartner a szerződést 30 napos felmondási határidővel bármikor indoklás nélkül felmondhatja. Vitaminpartner a felhasználó súlyos szerződésszegése esetén a szerződést bármikor azonnali hatállyal felmondhatja. Vitaminpartner a szerződés felmondását a Felhasználó által megadott e-mail címre küldött e-mailben jelzi.

A szerződés felhasználó általi felmondása

A felhasználó CaliVita tagságának megszüntetését a CaliVita® International központjának címzett levelében kezdeményezheti az a CaliVita üzletszabályzatának vonatkozó pontjai szerint. Amikor a tagság megszűnéséről a Vitaminpartner ügyfélszolgálata értesítést kap, akkor a felhasználó hozzáférési jogait és egyéni beállításait törli a Vitaminpartner felhasználóinak adatbázisából.

Automatikus szerződés bontás

Amennyiben a felhasználó CaliVita tagsága lejár vagy más okból megszűnik, akkor a felhasználó a jelen szerződés által biztosított jogoktól elesik. Ebben az esetben hozzáférési jogai és egyéni beállításai inaktívvá válnak és 30 nap elteltével a Vitaminpartner rendszeréből törlésre kerülnek.

A Calivita international működési szabályzata.

Azoknak a vásárlók akiknek a rendelési végösszege nagykereskedelmi áron 16.000 ft-ot, kiskereskedelmi áron 21.000 ft-ot meghalad Calivita kártyát állítunk ki. Ezzel érvényessé vállik számukra  a Calivita International működési szabályzata is. A tagsággal egyidejűleg elfogadja ezeket a szabályokat is.

Amennyiben Ön az áru átvételét követően, jogszabály szerinti határidőig - 14 munkanap - nem él az egymástól távollévők közötti szerződéskötés szabályai szerint elállás jogával, úgy az áru kifizetésével tagsági jogviszonyt létesít a Calivita International hálozatát Magyarországon üzemeltető CF-Net Kft-vel.
Tagsági szerződését nyilvántartásainkban rögzítjük, melynek egyedi nyilvántartási száma az Önnek megadott tagsági szám.
A rendelés leadásával egyidejűleg kijelenti, hogy tevékenységét magánszemélyként saját nevében, saját felelősségére és kockázatára, vagy egyéb szervezet nevében, annak képviselőjeként, annak felelősségére és kockázatára végzi. Vállalja, hogy a fenti tevékenységével esetlegesen felmerülő pénzügyi, adózási kötelezettségének eleget tesz, illetve a magyar jog összes vonatkozó előírását betartja. Kijelenti továbbá, hogy a CaliVita(R) International Hálózatának Működési Szabályzatát, előírásait megismerte, annak ismeretében végzi jövőbeli tevékenységét. Tudomásul veszi, hogy amennyiben a fentieknek nem tesz eleget vagy a mindenkori Működési Szabályzat előírásait nem tartja be, tagságát a Hálózat azonnal megszünteti, és a Hálózattal vagy annak üzemeltetőjével szemben semminemű követelése nem lehet. Részletes ÁSZF 

A jelen végfelhasználói szerződésben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a szerzői jogi törvény, illetve a www.vitaminpartner.hu internetes honlapon közzétett szolgáltatás-leírások az irányadók.

Ha ne talált választ a kérdéseire keresse ügyfélszolgálatunkat.

Tel : 06 70 315 7772

Email cím : adri.calivita@gmail.com

Magyarország, Maklár, 2013. 09. 23.

Vásárlási feltételek

Böngészés a webáruházban

A webáruházban történő böngészéshez, a termékek megtekintéséhez nem szükséges előzetes regisztráció.

A webáruházban a termékek között több módon is böngészhet:

  • ha ismeri a termék nevét közvetlenül rákereshet a KERESŐ dobozba beírva,
  • a webáruházban a termékek több kategóriába rendezve tallózhatóak.

A kitallózott termékeket rendezheti név (ABC) vagy ár szerinti sorrendbe. Webáruházunk működését az elektronikus kereskedelmi törvény (2001.évi CVIII.törvény) szabályozásának megfelelően mutatjuk be az alábbiakban.

Regisztráció a webáruházba

A regisztrációt fejlécben található „Regisztrálok”gombra kattintva tudja kezdeményezni. A regisztráció során meg kell adnia nevét, (szállítási) címét, telefonszámát és email címét. Az adatok a megrendelés teljesítéséhez szükségesek. A regisztrációt magyar nyelven tudja elvégezni, a webáruházban is magyar nyelven talál információkat a termékekről. A regisztráció során megadott adatok módosíthatóak, és törölhetőek a megrendelés elküldése előtt, utólag már nem. Ha mégis változtatni szeretne, vagy elírás történne, kérem, keresse a webáruház üzemeltetőjét.

A regisztráció elküldése után az email címére egy üzenet fog érkezni, amely tartalmazza hozzáférését a webáruházhoz. A "Ludányi László EV." a fenti információkat az adatvédelmi nyilatkozatának megfelelően használja fel.

Távszerződés

A szerződés tárgya a vitaminpartner webáruházban található összes árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. A webáruházban található termékek adatai a megrendelés időpontjában érvényesek. Újabb ugyanazon termékre vonatkozó, de későbbi időpontban történő megrendelés esetén, az adatok változhatnak. A webáruházban található ajánlatok az adott időpontban hatályosak.

A megrendelőlap kitöltésével, elküldésével és annak a(z) "vitaminpartner" e-mail által történő visszaigazolásával a 45/2014. Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a "vitaminpartner webáruházzal Telefon: 06 70 315 7772, E-mail: adri.calivita@vitaminpartner.hu, Nyilvántartási szám: 51883896 Adószám: 68534408-1-30 mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint.

Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szolgáltató köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében, ez esetben a távszerződés Felek között nem jön létre.

Vevő köteles az általa feladott megrendelőlapon megjelölt és a Szolgáltató által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szolgáltató által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – Szolgáltató részére az általa kiválasztott módon megfizetni.

Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

A webáruház használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a "vitaminpartner" nem iktatja.

Vásárlás és megrendelés

A keresett és megvásárolni kívánt terméket a „Kosárba teszem” gombra kattintva helyezheti a kosárba, amely minden termék listaoldalán, és részletes termék adatlap oldalán megtalálható a termék mellett.
A kosárba helyezett termékeket innen kitörölheti, illetve módosíthat a megrendelt termék mennyiségén. A kosár tartalmát bővítheti, amennyiben további termékeket kíván vásárolni, illetve be is fejezheti és leadhatja megrendelését a fejlécben található „Pénztárhoz” gombra, majd a rendelés összesítő oldalon a „Megrendelem” gombra kattintva.

A rendelés összesítő oldalon lehetőség van a rendeléshez kapcsolódó információk megtekintésére, és módosítására, illetve a Szolgáltató részére a megrendeléssel kapcsolatos egyéb szöveges tartalmú üzenet küldésére. Az alábbi módozatokat választhatja megrendelése során:

Szállítási módok:

utánvét

A szállítási és fizetési módot a megrendelés során a rendelés összesítő oldalon választhatja ki, itt kerül feltüntetésre a megrendelt termék kiszállításának díja is.

A fizetés történhet:

Utánvét készpénzes fizetés.

Reklamáció

Amennyiben a vásárolt termékkel kapcsolatban mennyiségi és/vagy minőségi kifogás áll fenn a szállító a kifogásolt terméket visszaszállítja feltéve hogy a reklamáció az átadás során megtörtént. Jogos reklamáció esetén az új termék kiszállításának a díja a Vitaminpartner webáruházat terheli.
Panaszügyintézés helye (1997.évi CLV törvény rendelkezései alapján):

Elállás

A fogyasztókra vonatkozó jogokat a 45/2014. Korm. rendelet szabályozza, összefoglalva:

A fogyasztót elállási jog illeti meg. Az elállási jog

  • a termék átvételét követően,
  • vagy szolgáltatás esetén a szerződéskötést követően

8 munkanapon (vagy 14 naptári napon) belül gyakorolható. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül szolgáltató részére. A vásárló az esetben állhat el a vásárlástól anyagi következmények nélkül, ha a terméket eredeti állapotban vissza tudja szolgáltatni. Amennyiben a termékben kár keletkezett azt köteles Vevő a Szolgáltató részére megtéríteni. Az áru ellenértékét és a megrendeléssel kapcsolatos költségeket a "Ludányi László EV." köteles 30 napon belül visszaszolgáltatni, a termék visszaszállításnak a költségét a vevő köteles ez esetben állni.

Az elállás történhet:

  • telefonon: 06 70 315 7772
  • személyesen szóban, itt: 3397, Maklár József Attila út 88.
  • levélben: 3397, Maklár József Attila út 88.
  • vagy e-mailben: adri.calivita@gmail.com

Tárhelyszolgáltató

A https:www.vitaminpartner.hu webáruház az Oleander Informatikai Kft. szerverén fut.

Tárhelyszolgáltató: Oleander Informatikai Kft.
Tárhelyszolgáltató email címe: iroda@honlap.hu
Tárhelyszolgáltató címe: 3525, Miskolc, Széchenyi u. 22. 2/5.
Tárhelyszolgáltató adószáma: 23082445-2-05

Kellemes vásárlást kívánunk webáruházunkban!

Vásárlási feltétel letölthető változata:

Vásárlási feltételek